Корзина
Нет отзывов, добавить
Centrul de Evaluari Imobiliare
+373
022
87-88-80
+373
69
36-00-31
+373
60
57-88-81

О нас


Stimaţi Parteneri!
Specialiştii companiei „Centrul de Evaluări Imobiliare” sunt întotdeauna gata să vă ofere servicii de înaltă calificare în domeniul evaluării imobiliare.
Informaţii generale despre „Centrul de Evaluări Imobiliare”
Compania SRL „Centrul de Evaluări Imobiliare” prestează clienţilor servicii în domeniul evaluării. Compania tinde să corespundă cerinţelor internaţionale şi standardelor noastre corporative. Implementăm în mod activ tehnologiile avansate de gestionare a procesului de evaluare.
Specialiştii companiei posedă experienţă practică în domeniul evaluării valorice. Echipa de profesionişti ai companiei „Centrul de Evaluări Imobiliare” Vă va ajuta să găsiţi înţelegerea clienţilor şi să vă majoraţi potenţialul printr-o administrare corectă şi operativă a valorilor afacerii. Noi considerăm că o cooperare ca regulă, începe cu proiecte şi servicii neînsemnate. Cooperarea ulterioară are loc conform principiului „de la simplu - la complex” şi poate ajunge la un nivel semnificativ de înţelegere reciprocă între evaluator şi compania Dumneavoastră.
Evaluarea valorii bunurilor imobile
Ne este binecunoscut că partenerii noştri ştiu să numere banii şi să preţuiască timpul. În compania noastră se respectă riguros termenii stabiliti de executare a lucrărilor.
Profesioniştii cu experienţă ai „Centrului de Evaluări Imobiliare” vor realiza o evaluare documentară de orice complexitate în cel mai scurt timp posibil. Acest lucru permite clienţilor noştri să rezolve orice probleme asociate cu necesitatea de determinare a valorii bunurilor imobile.
„Centrul de Evaluări Imobiliare” oferă servicii de evaluare pentru următoarele categorii: 1. Evaluarea apartamentelor şi caselor;
2. Evaluarea bunurilor imobile comerciale; 3. Evaluarea terenurilor cu destinație pentru construcţii şi agricolă; 4. Evaluarea construcţiilor nefinisate; 5. Evaluarea utilajului şi a inventarului; 6. Evaluarea de maşini şi tehnici.
Ce veţi obţine ca urmare a evaluării bunurilor imobile.
În rezultatul muncii noastre veţi primi un Raport de evaluare în conformitate cu toate standardele actuale. Acesta conţine o descriere a procedurilor de evaluare, calcule, are anexate copii de pe actele care fac obiectul evaluării şi copii de pe actele care reglementează activitatea companiei noastre. Raportul de evaluare a bunurilor imobile – constituie un document care va permite să stabiliţi la data de evaluare valoarea imobilului Clientului D-stră.
Cum poate fi solicitată evaluarea?
1. Contacta-ţi-ne la numerele de telefon (+373 22) 87-88-80, 060-57-88-81; 2. Comunicaţi specialiştilor noştri informaţii generale despre obiectul pe care doriţi să-l evaluaţi. Vom programa o întâlnire la o oră convenabilă pentru Dumneavoastră pentru o studiere mai detaliată a documentelor şi pentru încheierea unui contract de prestare a serviciilor de evaluare;
Avantajele conlucrării cu „Centrul de Evaluări Imobiliare”: 1. Termene restrînse de petrecere a evaluării. Termenul standard de executare a lucrărilor constituie doar 1-2 zile lucrătoare; 2. Ne desfăşuram activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în timp ce tarifele noastre sunt printre cele mai mici. 3. Suntem o companie tînără, cu o evoluţie dinamică, care funcţionează în conformitate cu toate standardele de evaluare. Monitorizăm în permanenţă modificările în legislaţie şi introducem corective în lucrările noaste. Oferim servicii de calitate, ajutîndu-vă să economisiţi timpul şi banii. 4. Partenerii noştri afiliaţi, companiile „PRO IMOBIL GRUP” SRL şi „NELOCATIV-IMOBIL” SRL au o vastă experienţă de lucru pe piaţa imobiliară, ceea ce ne permite să efectuam evaluarea cu exactitate în conformitate cu conjunctura pieţei şi să rezolvăm calitativ orice sarcină trasată în limitele legislaţiei în vigoare. 5. Întotdeauna Vă aşteaptă un personal amabil şi calificat, care operează în echipă pentru a majora eficienţa sarcinilor exercitate.
Primii paşi de cooperare. Compania „Centrul de Evaluări Imobiliare” propune de a organiza o întrevedere de lucru pentru a discuta pe marginea obiectelor posibile de evaluare. După ajungerea la o înţelegere reciprocă între companiile noastre cu privire la obiectivele de evaluare, specialiştii vor găsi un limbaj comun şi vor examina mai exact costurile evaluării. Sperăm că oferta noastră Vă va cointeresa şi va servi pretext pentru continuarea cooperării reciproc avantajoase.

Контактная информация компании Centrul de Evaluari Imobiliare

Centrul de Evaluari Imobiliare
МолдоваКишинёвM.Cogalniceanu,89
87-88-80
36-00-31
57-88-81